رفتن به محتوای اصلی
x

نکاتی که همراهان بیماران در بیمارستان ها باید بدانند

در راستای ارائه خدمات مطلوب، در کوتاهترین زمان ممکن، خواهشمندیم مطالب این نوشتار را با دقت مطالعه فرمایید.

 مادامی که بیمار در اورژانس حضور دارد، ممنوع الملاقات است و صرفا یک نفر همراه باید وضعیت وی را پیگیری کنند و با توجه به تعداد بالای مراجعین اورژانس ها، از همراهان عزیز انتظار می رود که جهت ایجاد شرایط لازم، از ورود به بخش اورژانس خودداری کنند و تنها با هماهنگی پرسنل انتظامات اورژانس یک نفر در کنار بیمار حضور داشته باشد تا خلل و وقفه ای در امر رسیدگی به بیماران ایجاد نشود.

اگر هر بیمار چند نفر را به عنوان همراه داشته باشد، کادر درمان متحمل فشارها و استرس فراوانی خواهند شد و کار درمان به موقع و فوری بیماران، با سختی مضاعف انجام می شود.

امکان دارد در این میان مشکلاتی در تعامل کادر انتظامات و همراهان اضافه بیمار نیز صورت گیرد که بهترین راه جلوگیری از این مشکلات، تجمع نکردن همراهان بیمار بر بالین بیماران است.

وضعیت بالینی برخی بیماران به گونه ای است که طبق نظر پزشک معالج، باید در بخش های مراقبت ویژه (I.C.U) بستری شوند و به دلیل نیاز بیماران به آرامش و جلوگیری از ورود آلودگی، تردد به این بخش ها بدون هماهنگی با پرستار کشیک، ممنوع است و به منظور تثبیت شرایط ایمنی و بهداشتی بخش، لازم است ملاقات به حداقل برسد.

 همراهان بیماران در ساعات ملاقات تعیین شده می توانند بیماران خود را که در بخش های بستری غیر ویژه هستند، عیادت کنند که از آداب عیادت کردن، کوتاه بودن زمان عیادت و زود برخاستن از کنار بیمار است

لازم است قبل و بعد از عیادت با بیمار دستان خود را با آب و صابون و مواد مخصوص ضدعفونی کننده که در بخش ها موجود است، بشویید.

از آوردن کودکان برای ملاقات جدا خودداری کنید، جهت رعایت بهداشت فردی و جلوگیری از انتقال بیماری، نباید بیمار یا همراهان وی از لوازم شخصی سایر بیماران از قبیل تخت، ملحفه پتو، لیوان و… استفاده شود، همراهان به بهداشت محیط بیمارستان توجه ویژه کنند، سیگار نکشند و زباله های عفونی و غیرعفونی را به تفکیک در سطل های مخصوص ریخته شوند، با صدای بلند و یا در وقت استراحت بیماران با گوشی همراه صحبت نکنند و در تمام طول حضور در بیمارستان گوشی همراه خود را در حالت سکوت تنظیم کنند.